top of page

Viisumi Balille

Suomen passin omaava henkilö pääsee maahan maksullisella viisumilla. Viisuminen hinta on 500,000 rp/hlö, viisumi on voimassa 30vrk ja tähän viisumiin voi hakea jatkoa yhden kerran 30vrk. Viisumin myyntitiski on ennen passintarkastusta. Maksun voi maksaa myös muilla valuutoilla tai luottokortila. Passin on oltava voimassa vähintään 6kk maahan saapumisen jälkeen.

Rokotteet

Indonesiaan matkustaessa suositellaan kaikille A-hepatiitti-, kurkkumätä-, jäykkäkouristus-, polio- sekä MPR -rokotesuojaa. Malarianestolääkkeen tarve vaihtelee. Keltakuumetta vastaan oleva rokotustodistus vaaditaan niistä maista saavuttaessa, jossa infektoituneita alueita (ei koske Suomea). Riskiarvion perusteella voidaan tarvita myös seuraavat rokotesuojat: B-hepatiitti, Japanin aivotulehdus, kolera sekä lavantauti. Tarkista tuorein tilanne aina lääkäriltä. Lisää infoa rokotteista www.rokote.fi

Matkan suunnittelu

  • Mieti valmiiksi, mikä on sinun tapasi matkustaa. Valikoimissamme on eritasoisia palveluita kaikille budjeteille edullisista majoituksista korkeatasoisiin luksushotelleihin.
  • Useissa eri kohteissa majoittuminen Balilla? Käynti Lembonganin tai gilin saarilla?
  • Villa majoitus omalla altaalla vaiko perinteisempi hotelli vaihtoehto.
  • Matkan kokonaispituus.
  • Pienten lasten kanssa matkustaville tiedoksi, Balilta voi vuokrata loman ajaksi käyttöön lastenvaunut/rattaat, turvaistuimen autoon sekä vuoteen vauvalle jos hotellilla ei ole omia.


VAKUUTUS: Vakuutus kannattaa olla kunnossa matkustaa sitten minnepäin maailmaa tahansa. 

Lähde ILoveBali

bottom of page