Viisumi Balille

Suomen passin omaava henkilö ei tarvitse maksullista viisumia mikäli viipyy maassa alle 30 vrk. Tämä uusi laki on tullut voimaan kesäkuussa 2015, ilmaista 30 vrk viisumia ei ole mahdollista jatkaa. Mikäli on tarkoitus olla maassa yli 30 vrk, on ostettava viisumi ensimmäiselle 30 vrk (35 usd) ja tähän viisumiin voi hakea jatkoa. Viisumin myyntitiski on ennen passintarkastusta. Passin on oltava voimassa vähintään 6kk maahan saapumisen jälkeen molemmissa tapauksissa. Passista on hyvä ottaa kopiot sen varalle mikäli passi katoaa.

Rokotteet

Indonesiaan matkustaessa suositellaan kaikille A-hepatiitti-, kurkkumätä-, jäykkäkouristus-, polio- sekä MPR -rokotesuojaa. Malarianestolääkkeen tarve vaihtelee. Keltakuumetta vastaan oleva rokotustodistus vaaditaan niistä maista saavuttaessa, jossa infektoituneita alueita (ei koske Suomea). Riskiarvion perusteella voidaan tarvita myös seuraavat rokotesuojat: B-hepatiitti, Japanin aivotulehdus, kolera sekä lavantauti. Tarkista tuorein tilanne aina lääkäriltä. Lisää infoa rokotteista www.rokote.fi

Matkan suunnittelu

  • Mieti valmiiksi, mikä on sinun tapasi matkustaa. Valikoimissamme on eritasoisia palveluita kaikille budjeteille edullisista majoituksista korkeatasoisiin luksushotelleihin.
  • Useissa eri kohteissa majoittuminen Balilla? Käynti Lembonganin tai gilin saarilla?
  • Villa majoitus omalla altaalla vaiko perinteisempi hotelli vaihtoehto.
  • Matkan kokonaispituus.
  • Pienten lasten kanssa matkustaville tiedoksi, Balilta voi vuokrata loman ajaksi käyttöön lastenvaunut/rattaat, turvaistuimen autoon sekä vuoteen vauvalle jos hotellilla ei ole omia.


VAKUUTUS: Vakuutus kannattaa olla kunnossa matkustaa sitten minnepäin maailmaa tahansa. 

Lähde ILoveBali